17-10-2014
Image: Let op: na de herfstvakantie wijzigingen in lesrooster

Vanaf maandag 27 oktober geldt er een nieuw lesrooster. In het bestaande rooster zijn een behoorlijk aantal dingen gewijzigd. Kijk daarom goed of er voor jou dingen veranderd zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Het nieuwe lesrooster is te vinden in Magister, maar ook op de website onder "Leerlingen".... lees verder


13-10-2014
Image: Ouderavond "Eetstoornissen" in Beek en Donk
Je hebt een kind met een eetstoornis en wilt graag praten met lotgenoten. Om verhalen uit te wisselen of van elkaar te leren. Maar vooral om te praten met mensen die je begrijpen, die jouw gevoel herkennen. Kom dan naar de ouderavond in Beek en Donk op woensdag 29 oktober.

Het idee is om een vaste groep te vormen. Per bijeenkomst kan de samenstelling van de groep iets anders zijn. De een kan een keer een avond niet, de ander switcht naar een andere groep. Een ander wil juist aansluiten. Maar de basis van de groep blijft ... lees verder


3-10-2014
Image: Van Maerlant Culinair: diner in restaurant Tasty!
Diner in restaurant Tasty! Op donderdag 30 oktober, 6 november, 13 november en 27 november. Bij restaurant Tasty krijgt u een 3 gangen diner met een amuse en koffie met gebak. Nu voor maar €17,50 per persoon (exclusief drank). Op één avond zijn er 35 plaatsen beschikbaar,  MELD JE DUS SNEL AAN!

Aanmelden kan via de e-mail: w.vandrunen@vanmaerlant.nl 
(vergeet niet het aantal personen te vermelden!)

Graag tot ziens!... lees verder


26-9-2014
Image: Informatiemarkt "Als opvoeden nét iets meer moeite kost"
In het kader van de Week van de Opvoeding organiseert stadsBiEB Rosmalen in samenwerking met oudervereniging Balans, Centrum Jeugd & Gezin en andere organisaties, op woensdagmiddag 8 oktober een gratis informatiemarkt voor ouders van kinderen met ontwikkelingsstoornissen bij leren en/of gedrag, waaronder dyslexie, AD(H)D en autisme.

Aanmelden is niet nodig. U bent van harte welkom voor informatie en advies bij de infotafels van de deelnemende organisaties. Ook aan de kinderen wordt gedacht ... lees verder


26-9-2014
Image:  ‘Altijd Online?!’: theateravond over kinderen en Social Media
WhatsApp-groepsdruk, digitaal pesten en nooit meer rust…gaat dat wel goed met die mobieltjes enzo?

Justine Pardoen, specialist mediaopvoeding van Ouders Online en Bureau Jeugd & Media, bekend van boeken en websites voor ouders, verzorgt samen met DNL Theatercollectief deze gezellige ouderavond in de Week van de Opvoeding. Op een interactieve wijze spelen acteurs scènes na uit het jonge tienerleven – alsof ze bij u thuis geweest zijn, zo herkenbaar!... lees verder


26-9-2014
Image: Maquettes project BAI te zien in Theater aan de Parade

Na een succesvolle afsluiting van het project BAI (Bosch Architectuur Initiatief), waar onze school een derde plaats behaalde, heeft Lucas de Man, zes maquettes geselecteerd. Stadskunstenaar De Man is als jurylid verbonden aan het project. De door hem uitgekozen maquettes staan nu geëxposeerd op de eerste etage van het Theater aan de Parade.

Van Maerlant is hierbij met twee Maquettes vertegenwoordigd, iets waar we als school natuurlijk erg trots op zijn.... lees verder


ga naar nieuwsarchief
'Een ondernemende school'

Van Maerlant is een vmbo-school in ’s-Hertogenbosch. Het is onze missie om leerlingen op te leiden in een omgeving waar talent en ambitie leidend kunnen zijn en waar zij mogen leren op een manier die zo goed mogelijk bij hen past.

Agenda
30-10-2014
donderdag 30 oktober 2014

4-11-2014
dinsdag 4 november 2014

5-11-2014
woensdag 5 november 2014

6-11-2014
donderdag 6 november 2014

11-11-2014
dinsdag 11 november 2014

complete agenda

Van Maerlant Nieuws
Nieuwste fotoalbum
Click to view album: Bezoek Binnenhof leerjaar 4 (september)

Bezoek Binnenhof leerjaar 4 (september)


Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter