27-7-2015
Image: Zomervakantie: ook wij gaan er even tussenuit!

Na een fantastisch schooljaar gaan ook wij er even tussenuit. Op maandag 31 augustus gaan we weer beginnen, maar de leerlingen verwachten we pas een dag later op dinsdag 1 september. Meer informatie hierover ontvangen de leerlingen in de laatste week van de vakantie thuisgestuurd. Kun je daar niet op wachten? De informatie is nu al hier te downloaden.

Voor nu wensen wij iedereen een hele fijne zomervakantie toe!... lees verder


13-7-2015
Image: Foto's diploma-uitreiking beschikbaar

Op donderdag 9 juli hebben we een geweldige diploma-uitreiking gehad in theater 'De Speeldoos' in Vught. Tijdens deze middag zijn er door verschillende mensen foto's gemaakt. Deze foto's zullen in de loop van deze week op onze website gepubliceerd worden.

Om deze te bekijken is inloggen dit keer niet nodig. De foto's zullen te vinden zijn onder School - Foto & Video - Diploma 2015.... lees verder


3-7-2015
Image: "Van Maerlant en Bossche Vakschool scoren weer met musical"
DEN BOSCH - Leerlingen van de Bossche Vakschool en Van Maerlant boekten vorig jaar veel succes met de uitvoering van de musical Herspreej. Eefje Janssen, leerlinge van de Bossche Vakschool, kreeg voor haar rol als soliste in die musical vorige maand zelfs de prestigieuze Tom Odems Award.

Het bleek geen eenmalige uitschieter. Want 28 leerlingen van de Bossche Vakschool en Van Maerlant hebben dit jaar met Ons Mam Mieja weer een ijzersterke musical geproduceerd die staat als een huis en klinkt als een klok.... lees verder


3-7-2015
Image: Terugkomavond Mont Ventoux Q-Bike Team op dinsdag 7 juli
17 juni 2015, deze datum zullen de deelnemers die aan de uitdaging om de TOP van de Mont Ventoux te bereiken niet snel vergeten! Het was een onvergetelijke dag. Iedereen bereikte de TOP en we kijken terug op een voorbereiding en uitvoering die tot in de puntjes was geregeld door de organisatie. Mede door hun inzet klopte alles; ook een TOPPRESTATIE! Daarnaast hebben velen ons gesteund!

We willen hier bij stilstaan om iedereen te bedanken onder het genot van een borrel, het bekijken van de film die hierover gemaakt is en natuurlijk het overhandigen van een cheque aan het KWF ; waarvoor we ook geld hebben ingezameld. ... lees verder


1-7-2015
Image: Donderdag en vrijdag eerder vrij vanwege het warme weer

Net als in heel Nederland beginnen ook op onze school de temperaturen op sommige plekken al hoog op te lopen. Naar verwachting is het einde van de temperatuurstijging nog niet in zicht.

We hebben daarom besloten dat aanstaande donderdag 2 juli en vrijdag 3 juli de lessen om 13.00 uur zullen stoppen. De lessen na die tijd zullen vervallen. Vandaag (woensdag) zullen alle lessen nog volgens het normale rooster plaatsvinden. ... lees verder


29-6-2015
Image: Donderdag première 'Ons MamMieja': kom jij ook?
Aanstaande donderdag is het dan zo ver: om 20.00 uur is de première van onze schoolmusical 'Ons MamMieja'! Na maanden van voorbereidingen en hard werken zijn de leerlingen en hun begeleiding er helemaal klaar voor om u een geweldige avond te bezorgen. Heeft u nog geen kaarten gekocht? Wees dan snel want er zijn er nog een aantal verkrijgbaar. Dit geldt ook voor het speciale VIP-diner. Gezien de te verwachten hitte is het prettig om te weten dat speciaal voor de musical de zaal voorzien is van airconditioning!

... lees verder


ga naar nieuwsarchief
Boeken bestellen

Boeken voor volgend schooljaar bestellen?
Kijk hier voor meer informatie!

Agenda
20-7-2015
maandag 20 juli 2015

31-8-2015
maandag 31 augustus 2015

1-9-2015
dinsdag 1 september 2015

7-9-2015
maandag 7 september 2015

9-9-2015
woensdag 9 september 2015

complete agenda

Nieuwste fotoalbum
Click to view album: Citytrainers (juli)

Citytrainers (juli)


Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 1
5223 DE 's Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 2401
5202 CK 's-Hertogenbosch


073 - 61 32 931

info@vanmaerlant.nl

Volg ons op Social Media!

Facebook Twitter